Nu e de nära

Ajjemen, nu e de väldigt nära. Då menar jag med våran flytt :)) Idag har barnen tagit ledigtfrån skolan och ska hjälpa till med det sista här i lägenheten, så vi förhoppningvis blir klara i morgon då lasset går.

Kan lova att det ska bli himlans sköööönt när det är klart och när man är på plats, shit va det är jobbigt att flytta.  För man har ju flyttat "nångång" i sitt liv ,))

Det tråkiga med flytten är att man kommer en bit bort från bästa grannarna, men så många kilometer är det inte vi ska flytta, så de är OK.

Mizti känner sig nog lite rastlös, känns som om man inte har haft den tiden till henne nu nu med packning och städning, men snart är detta över  och då tar vi nya tag igen. På ett sätt är det bra med några dars uppehåll i träningen då poletten kanske trillar ner på henne, när hon får tänka till lite dessa dagar ;)) Hur somhelst så ska de bli sketaroligt att börja träna nästa vecka igen.

Givetvis blir det ju liiite träning när vi är ute på våra promenader, men det blir inte direkt detsamma.

Dags att ösa på, dygnet har ju bara 24 timmar och gravida, tjocka jag orkar inte så mycket som innan då tröttheten tar över...

Hörs senare, ha en bra 1:a April och var på er vakt ;))

Puss å Kram



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0