Blir lite lätt irreterad

Eller snarare jävligt irreterad över hur tonåringarna hotar varandra via datorerna.. Filla har ju oxå en blogg, för ett tag sen så började de regna in spydiga och elaka kommernatarer i hennes blogg bara sådär. Då är de någon som förmodligen är väldigt avundsjuk på henne för dom elaka kommentarerna slutar inte, utan snarare tvärtom.. Dom blir bara elakare och elakare.. Kan säga att dom inte skriver vem dom är såklart, utan överskriften i namnet är: namn är överskattat

Då tycker jag verkligen att man är mogen och vågar stå för vad man skriver.. Kan dom inte bara sluta läsa hennes blogg och låta henne vara ifred, det hade varit de lättaste. Saken är den med att det är någon i hennes närhet, för dom vet saker som inte finns me på bloggen.. Hm, snälla vänner det finns.

Men jag vet en sak som är väldigt sann och det är den att sannigen kommer alltid fram, förr eller senare. Ska bli väldigt kul att se vem dom eller den är!!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Kan ni inte kolla upp IP-numret? Där kan man ju få fram var datorn finns placerad och lite allt möjligt. Brukar stå med även om kommentarlämnaren anser sig vara "anonym". Skittråkigt med såna människor!

2011-05-27 @ 17:04:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0